CERTIFIKATA O BONITETNOJ IZVRSNOSTI POSLOVANJA U AAA - NAJVIŠLJOJ KATEGORIJI

ZLATNI-SERTIFIKAT-VIVA-92-doo-

veleprodaja

Veleprodaja VIVA 92 poktiva teren Rasinskog okruga sa tendencijom širenja distributivne mreže. Tim komercijalista kojim rukovodi direktor veleprodaje, svakodnevno obilazi ovaj teren na kom se nalazi preko 500 naših kupaca, kojima se roba dostavlja u najkraćem mogućem roku zahvaljujući velikom voznom parku i savremenoj i dobro organizovanoj logistici.

veleprodaja4Show-room je mesto održavanja stalnih promocija tokom kojih se kupcima pružaju dodatne pogodnosti u vidu uslova kupovine, sniženja, poklona, degustacija. Prodajno – izložbeni  slaon se nalazi u predstavništvu preduzeća  Viva 92 u ulici Železnička bb, Kruševac. U prodajno- izložbenom salonu  predstavljen je  veliki asortiman robe odličnog kvaliteta, po najpovoljnijim cenama i uslovima isporuke i plaćanja. U asortimanu robe od preko 3000 proizvoda zastupljeni su kako proizvodi velikih svetskih brendova tako i  proizvodi svih domaćih renomiranih proizvodjača.  Posebno mesto zauzima Iskon ulje – Viktorija Oil, čiji je  Viva 92 ekskluzivni distributer i najveći prodavac u 2009., 2010. I 2011 god. Pored osnovnih životnih namirnica, prehrambenih proizvoda i robe široke potrošnje u ponudi  se nalaze i proizvodi HORECA programa kao i prateći asortimag ove grupe proizvoda. Takodje u ponudi se nalazi i Hrana za životinje Veterinarskog Zavoda Subotica za koje je Viva 92 generalni distributer za Rasinski okrug.

Profesionalno i Ljubazno osoblje veleprodaje, na raspolaganju je svim kupcima  i  pružiće sve potrebne informacije i pomoć našim poslovnim saradnicima.  Radno vreme prodajnog salona je od 7-00 h do 18-00 h radnim danom, a subotom od 7-00 h do 16-00 h.

veleprodaja1

Posebne pogodnosti u kupovini ostvaruju se  tokom stalnih akcija sniženja cena i poklona koje dajemo našim kupcima uz kupovinu. Veoma značajna je redovna mesečna akcijska prodaja proizvoda predstavljenih u Lifletima na kojima vredno rade sektor marketinga i sektor nabavke.  Svakog meseca u lifletima je predstavljeno preko 200 proizvoda na akcijskoj prodaji koji su izloženi na poseban način u prodajno – izložbenom salonu. Lifleti su dostupni  i u elektronskoj formi na sajtu www.viva92.co.rs gde i inače mogu da se prate  obaveštenja o cenama i asortimanu iz ponude.

U sklopu upravne zgrade nalazi se i Cafe Viva 92 gde su dobrodošli svi posetioci i saradnici preduzeća Viva 92.  Uslužno osoblje cafea i pristupačne cene kafe i pića u  klimatizovanom prostoru,  učiniće Vam odmor  prijatnijim.

Srdačno,
„Viva 92“ D.O.O.

 

viva 92 veleprodaja

Katalog maloprodaja

diskonti maj 2024

Katalog veleprodaja

veleviva maj 2024

AAA Zlatni sertifikat

ZLATNI-SERTIFIKAT-AAA-i-VENAC

Ove nedelje u Viva marketima

A&P

AAA Zlatni serfitikat

ZLATNI-SERTIFIKAT-AAA-i-VENAC